English  Español 
(vacía)
 
Divisa:
Versión para impresora Versión para impresora

Malic, l'Aventura dels Titelles

Año: 2007
Autor: Toni Rumbau
Editorial: Arola editors
Encuadernación: Rústica
Idioma: Catalán
ISBN: 9788496639607
Páginas: 270
Peso: 675
Tamaño: 17 x 24 cm
Título: Malic, l'Aventura dels Titelles
Valorar
20.00 €
En stock: 1
Peso: 675 g
Cantidad:  

"Ve´t aquí un llibre útil, divertit i interessant.
També un document necessari i sorprenent. Ve´t aquí l´experiència d´una vida, envejable i fascinant, dedicada al món dels titelles i al teatre en general."

Així comença el próleg de Toni Casares en la presentació d´aquesta mena de llibre de memories i d´autobiografia titellaire que acaba de sortir de les mans de Toni Rumbau.
Un llibre que no deixarà indiferent a ningú, ja que per les seves pàgines transcorren trenta anys d´historia del nostre país i del nostre teatre.

Aquí s´explica com va néixer l´emblemàtic Teatre Malic, primera sala alternativa del país, com va arrencar el motor de la seva extraordinària activitat, i com, al cap de divuit anys, cansat dels bancs i de les rutines del déjà vu reivindicatiu, decideix tancar, en un curiós acte d´alliberament personal dels seus promotors.

Aquestes pàgines, pero, són més que un llibre
sobre titelles i teatre. Es parla del pas del temps, de la Revolució dels Clavells portuguesa, de la Transició espanyola, de la fi de la Unió Soviètica, es viatja a Egipte, a l´índia, al Pakistan, a Jerusalem durant la primera guerra del Golf, a la Xina i a Macau.

Toni Rumbau, creador polièdric i alhora infatigable agitador cultural, s´atreveix en aquest llibre a mirar enrere. Com a titellaire que és, sap que les persones també són mogudes per uns fils invisibles que estiren sense solta ni volta, i sense demanar permís. Fils que l´autor intenta situar, mostrant fins a quin punt som el fruit dels nostres deliris i dels alens mitológics que ens posseeixen. Aprendre a bellugar els fils que ens mouen i ens han mogut, ve´t aquí el màxim objectiu —i el pretensiós impossible— d´un titellaire atrapat per l´aventura.

¿Alguna pregunta?

FVR, utilice el siguiente formulario para pedirnos información.

Su nombre:

Email

FVR, haga una pregunta sobre Malic, l'Aventura dels Titelles:


Introduzca los números que ve en el siguiente dibujo
code